Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Nieuw logo en huisstijl

Met trots introduceren we de nieuwe visuele identiteit van Vesting Finance. Al onze uitingen hebben vanaf dit moment een nieuw logo en een andere vormgeving. Deze nieuwe huisstijl past bij het bedrijf dat we in de afgelopen 20 jaar zijn geworden en de ambities die we hebben voor de toekomst.

Wat verandert?

Al onze uitingen hebben een ander uiterlijk gekregen. Ons logo is nieuw, onze huisstijlkleur is voortaan blauw en onze uitingen hebben een nieuwe vormgeving. Naast het nieuwe uiterlijk zal in onze dienstverlening ook meer en meer de nadruk liggen op het voorkomen van betaalproblemen en het inschatten en verbeteren van betaalgedrag. Daarbij zijn onze kernwaarden nieuwsgierig, gedreven en slim leidend.

Wat verandert niet?

Lopende overeenkomsten en afspraken veranderen niet. Ook onze rekeningnummers, tenaamstelling ervan, telefoonnummers en andere contactgegevens wijzigen niet.

U kunt ook nog steeds zelf uw incassozaken regelen, door rechts bovenin de pagina in te loggen in uw eigen Vesting Finance omgeving.

Wij geloven in een financieel vitale maatschappij

Vesting Finance is voor veel bedrijven de deskundige strategische kennispartner die fungeert als verlengde van de eigen organisatie. We adviseren en faciliteren (delen van) processen van onze opdrachtgevers.

Of het nu gaat om credit management - de keten van order to cash, of servicing van kredietportefeuilles. Vesting Finance stelt de uitdagingen en doelen op het gebied van riskmanagement en cashmanagement van haar opdrachtgevers centraal. We schatten betaalgedrag van consumenten en bedrijven in en dragen bij aan verbetering. Samen werken we aan oplossingen voor schuldenproblematiek, want achter elk cijfer zit een persoon of een gezin. Wij geloven in een financieel vitale maatschappij.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel 035 – 79 99 100 of mail naar communicatie@vestingfinance.nl.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl