Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Statement Vesting Finance op uitspraak klachtenprocedure Kifid

Statement Vesting Finance op uitspraak klachtenprocedure Kifid over de rente op doorlopend krediet

Woensdag 07 april 2021 publiceerde het KIFID een bindende uitspraak over een individuele klacht van een klant van Hollandsche Disconto Voorschotbank (hierna HDV). We willen transparant zijn daar ook Vesting Finance wordt genoemd. Tevens geven wij helderheid over onze betrokkenheid en benadrukken wij dat wij compliant zijn aan wet - en regelgeving.

 

De Commissie van Beroep van het KIFID heeft naar aanleiding van een klacht over een variabele rente op 6 april 2021 geoordeeld dat de in rekening gebrachte rente te hoog is als de rente afwijkt van een rentetarief dat wordt gepubliceerd door De Nederlandsche Bank en dat deze rente over de looptijd van de lening moet worden herberekend. De uitspraak betreft een doorlopend krediet, verstrekt door HDV. Vesting Finance verzorgt onder meer de leningadministratie voor HDV.

 

HDV bestudeert op dit moment de uitspraak en de te nemen vervolgstappen. Hierover worden de betrokken klant(en) als eerste geïnformeerd.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl