Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
Woningcorporaties

De beste zorg voor uw huurders

Het ontstaan van huurachterstanden is een groeiend probleem, waarbij de bedragen snel oplopen. U doet veel om te voorkomen dat uw huurders in achterstand raken. Proactiviteit en persoonlijke contact, via kanalen die bij uw huurders passen, vormen de sleutel. Omdat u ook efficiënt wil opereren, kunt u goed de hulp van een partner gebruiken.

  • Proactiviteit en persoonlijk contact
  • Terugdringen van achterstanden en voorkomen van uitzettingen
  • Een partner die de taal van uw huurders spreekt

Uw doelstellingen op sociaal en bedrijfseconomisch vlak lijken soms lastig te verenigen met uw zorgplicht. Vesting Finance werkt al jaren voor grote en minder grote woningcorporaties in heel Nederland en helpt u hierin gezonde balans te vinden.

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossingen om uw doelstellingen te bereiken. Wij spreken de taal van uw huurder en weten hen tot betalen te bewegen, zonder daarbij uw zorgplicht uit het oog te verliezen.

Wij zijn gericht op het vinden van oplossingen, zonder tussenkomst van een rechter. Maar ook als dit niet lukt, mag u rekenen op onze expertise.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op

Samen werken we aan oplossingen voor schuldenproblematiek

We schatten betaalgedrag in en dragen bij aan verbetering. Vesting Finance stelt uw uitdagingen en doelen centraal.