Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Grootstedelijk waterbedrijf

Leading in benchmark en softcriteria’s

In 2014 wint Vesting Finance samen met twee andere marktpartijen een tender voor de minnelijke en gerechtelijke incasso ten behoeve van een groot Nederlands waterbedrijf. De incasso resultaten van de drie dienstverleners wordt vanaf dat moment gemonitord in een gedegen benchmark.

Vanaf de start van de samenwerking realiseert Vesting Finance de hoogste performance in de benchmark die wordt bepaald aan de hand van KPI’s, onder meer met betrekking tot de inningscurve en het percentage minnelijk opgeloste dossiers.

Ons recept voor succes

  • Klantsegmentatie en differentiatie
  • Multichannel contactstrategie
  • Tone of voice aangepast aan uw doelgroep
  • Maatschappelijk verantwoord incasseren
Wij kunnen u in overleg voorzien van de contactgegevens van deze referent. Een referentiebezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Accountmanager nutsbedrijven

Op basis van haar resultaten is Vesting Finance sinds het eerste kwartaal van 2017 verantwoordelijk voor het grootste gedeelte van deze BtC en BtB incasso portefeuille. Naast het feit dat Vesting Finance vooroploopt op performance, scoort Vesting Finance ook het hoogst op soft criteria, zoals advies en communicatie.

Klantsegmentatie en differentiatie

Alvorens wij een klant benaderen, ondernemen wij een aantal stappen. Allereerst verrijken wij de overdrachtsbestanden met data. Vervolgens maken wij een segmentatie en een forecast.
De verschillende segmenten vertellen ons middels welke kanalen wij het beste kunnen communiceren, voor een effectieve multichannel contractstrategie. Onder meer weten wij dan of een klant informeel of beter wat formeler aangesproken kan worden. Zo passen wij de tone of voice aan op de verschillende klantgroepen.

Tevens maken wij een scoring, waarmee wij het inningsresultaat voorspellen en kiezen voor het best passende behandelpad. Het minnelijke incassoproces van Vesting Finance is er volledig op gericht om tot een snelle oplossing te komen voor de klant. Alles is ons er aangelegen om kostenverhogende rechtsmaatregelen te voorkomen.

Meer weten?

Wij kunnen u in overleg voorzien van de contactgegevens van deze referent. Een referentiebezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@vestingfinance.nl.

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl