Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Krijg grip op je geld en blijf baas over je budget!

Handige tools, tips en informatie over budgetbeheer

Handige tools, tips en informatie over budgetbeheer

We vinden het belangrijk dat je goed inzicht hebt in je financiële situatie. Met tools en tips hopen wij je hierbij een handje te helpen.

Financiën en relaties: de verschillende samenlevingsvormen

Je zit op een roze wolk. Hoe leuk is het dan om financiën bespreekbaar te maken met je partner? Dat hoeft natuurlijk niet meteen, maar als je besluit je relatie officieel te laten vastleggen, zijn er wel financiële consequenties waarop je alert moet zijn. Waarmee krijg je te maken, en wat zijn jullie gezamenlijke (financiële) wensen?

Lees meer

Tools

 • Handige tools om je budget te beheren

  Baas over je budget is er om mensen met beginnende financiële problemen te helpen. Wij bieden je een zorgvuldig geselecteerde toolbox aan waarmee je aan de slag kan gaan om grip op je geldzaken te krijgen.

  Lees meer
 • NIBUD Bewaarwijzer

  Help!... ik wil overzicht in mijn administratie

  Lees meer
 • Check, Plan, Spaar, Bewaar methode

  Zo word én blijf je financieel gezond!

  Lees meer
 • Met je fiKks App buddy krijg je overzicht in je financiën

  Met je buddy zet je jouw financiën op een rijtje.

  Meer weten

Meer Baas over je Budget

 • In het rood staan: is het zo onschuldig als het lijkt?

  Maandelijkse afschrijvingen, je ontkomt er niet aan. Met automatische incasso’s heeft iedereen te maken. De rekeningen voor je huis of een verzekering. Maar ook de maandelijkse boodschappen doen een beroep op je rekening. Om te voorkomen dat je zonder geld komt te zitten, kun je – net als veel mensen – ervoor kiezen om rood te kunnen staan op je betaalrekening.

  Lees meer
 • Op jezelf of samenwonen: houd rekening met deze financiële zaken

  Verhuisplannen? Of je nu op jezelf gaat wonen, of met iemand samen, er breekt een nieuwe fase aan. Hier horen ook de nodige financiële veranderingen bij. Weet je wat jou en je portemonnee te wachten staat? Met deze (financiële) zaken moet je rekening houden als je alleen of samen een huis huurt of koopt.

  Lees meer
 • Privé leaseauto versus deeltijd opleiding: wat is op jaarbasis het duurst?

  Wat hebben bijscholing en private lease met elkaar te maken? Beiden winnen aan populariteit én hebben impact op je portemonnee. Zeer veel Nederlanders rijden rond in een privé leaseauto en het aantal automobilisten dat hiervoor kiest stijgt snel. Ook steeds meer Nederlanders kiezen voor een opleiding naast hun huidige baan. Maar heb je enig idee welke kosten een privé leaseauto of een deeltijd MBO, HBO of universitaire opleiding gemiddeld op jaarbasis met zich meebrengt?

  Lees meer
 • Telefoonabonnement versus huisdier: wat kost op jaarbasis het meest?

  Ben je gewend om een nieuwe telefoon te kiezen bij een abonnement, of ben je opgegroeid met huisdieren? Dan is de kans groot dat je hier persoonlijk ook sneller voor kiest. Ongeveer de helft van alle huishoudens in Nederland heeft minimaal één huisdier. Vele Nederlanders hebben een telefoonabonnement inclusief smartphone. Vaak zijn deze zaken gewoontekwesties. Maar heb je enig idee welke kosten een huisdier (1) of bijvoorbeeld een telefoonabonnement met een gloednieuw toestel met zich meebrengt (2)?

  Lees meer
 • Uitstel van betaling: dit zijn de consequenties

  Je bestelt een paar schoenen online en je hoeft pas te betalen als je het ontvangen hebt, of je koopt een wasmachine op afbetaling. Dit zijn tegenwoordig veelgebruikte betaalmethodes. Niet gek: het is handig en verleidelijk. Maar je gaat ook sneller de drempel over om een aankoop te doen, waar je daar op dat moment eigenlijk helemaal geen geld voor hebt. Hoe onschuldig is het nu werkelijk en wat zijn de financiële gevolgen?

  Lees meer

U luistert naar het klant probleem en probeert dit goed op te lossen dank u.
Jullie hebben gewoon top meegedacht in mijn persoonlijke situatie.
Goede uitleg en goede afspraakmogelijkheden.
Vriendelijk te woord gestaan, snel info gekregen die ik nodig heb.
Contact was prima, medewerker hielp mee mijn probleem op te lossen.
Personeel is begripvol. Dit is heel erg geruststellend voor de mensen.

Building Better Financial Futures

Klanttevredenheidsscore