Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Incasso

Zorgvuldige incasso van restschulden

Bij beëindiging van de overeenkomst verzorgen wij uw incasso management voor de restschuld. Wij nemen de afwikkeling van de dossiers volledig voor u uit handen; minnelijk, juridisch en schuldbewaking.

  • Online transparantie
  • Uitgebreide ervaring met innen van restschulden
  • Lid van NVI

We hebben jarenlange ervaring met het verwerken van grote hoeveelheden betalingsdata. We weten dan ook als geen ander hoe we de processen moeten inrichten om voor u tot de beste resultaten te komen. Hierbij zetten we diverse geautomatiseerde en persoonlijke communicatiemiddelen in. Desgewenst bezoeken wij uw debiteur en brengen wij de financiële situatie in kaart. Ook het inzetten van onze budgetcoaches behoort tot de mogelijkheden.

We werken op basis van SLA’s, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Juridisch traject

Lukt het niet om het openstaande bedrag minnelijk te incasseren? Dan kunt u rekenen op de expertise van onze juridische afdeling. Deze afdeling brengt een advies uit over de haalbaarheid en het kostenrisico van een eventuele rechtszaak. Kiest u voor het opstarten van een gerechtelijk traject, dan nemen we dit desgewenst volledig voor u uit handen.

Schuldbewaking

In het geval dat uw debiteur op dit moment geen verhaald biedt, houden wij vinger aan de pols. De situatie kan namelijk in uw voordeel veranderen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche