Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Special servicing

Achterstanden signaleren en herstellen

Special servicing heeft als doel betalingsachterstanden op kredieten zo snel mogelijk te signaleren, te herstellen (recovery) en eventuele verliezen te beperken. Dit doen wij via een persoonlijke, doelgerichte aanpak, afgestemd op het risicoprofiel en haalbaarheid.

  • Strak ingerichte processen
  • Vroegtijdige signalering
  • Flexibele inzet van incassomiddelen

Belangrijke onderdelen die bijdragen aan het succes zijn debiteurenbezoek en strak ingerichte processen in combinatie met flexibele inzet van incassomiddelen. Preventief beheer voor vroegtijdige signalering en voorkomen van achterstanden en bijzonder beheer voor het terugdringen van achterstanden.

Incasso van de restschuld

Bij beëindiging van de overeenkomst verzorgen wij uw incasso management voor de restschuld. Wij nemen de afwikkeling van de dossiers volledig voor u uit handen; minnelijk, juridisch en schuldbewaking.

Maatschappelijk verantwoord

Onze specialisten hebben veel ervaring met maatschappelijk verantwoorde afwikkeling van kredieten en hebben daarnaast grondige kennis van hypotheek- en pandrecht, executierecht, faillissementsrecht en de WSNP. Ze worden hierin bijgestaan door vakinhoudelijke juristen, kredietadviseurs voor financiële herstructurering, onroerend- en vastgoedspecialisten en budgetcoaches.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche