Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
23/01/2017 - nieuws

Joost van Rens staat zijn stoel af aan ‘Baas van Morgen’

Twee basisschoolleerlingen worden voor één dag CEO van Vesting Finance in het kader van JINC Baas van Morgen.

In Nederland groeien meer dan 600.000 kinderen op in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Zij hebben dromen en talenten, maar vaak ontbreekt het hen aan een waardevol netwerk, de juiste vaardigheden en kennis over beroepen om hun talent te ontplooien. Samen met het bedrijfsleven en onderwijs geeft JINC deze kinderen de kans om te groeien.

Tijdens JINC Baas van Morgen op donderdag 26 januari 2017 ervaren in totaal 100 kinderen hoe het is om de baas te zijn. Zij doen een waardevol contact op voor het leven en zien van binnenuit hoe een bedrijf werkt. Een ‘super Bliksemstage’ waarmee de bazen van Nederland samen laten zien hoe belangrijk het is om te investeren in ál het talent van morgen.

Vesting Finance neemt deel aan JINC Baas van Morgen. Onze CEO Joost van Rens staat op 26 januari zijn directeursstoel af aan 2 basisschoolleerlingen uit groep 8: Mouad en Oumaima. In hun rol als CEO buigen zij zich die dag over strategische vraagstukken binnen de organisatie. Zij zullen tijdens een MT overleg het management team adviseren over een nieuwe campagne waarin bewustwording van het te besteden inkomen centraal staat.

Conferentie

Aan het einde van de dag verzamelen alle bazen en kinderen zich in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch voor de JINC Baas van Morgen conferentie. Daar delen de bazen van vandaag en morgen hun ervaringen, geven ze elkaar tips en sluiten ze samen de dag af met een blik op de toekomst.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op