Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
29/12/2016 - nieuws

Koop van RNHB door Vesting Finance rond

In navolging van het voorgenomen besluit van september van dit jaar om RNHB over te nemen van FGH Vastgoedbank, zijn gisteren de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst.

Daarmee is een consortium van investeerders, waaronder Vesting Finance, de nieuwe juridische eigenaar van RNHB, de verstrekker van financieringen voor beleggingsvastgoed.

Vesting Finance maakt met de koop flinke stappen om haar ambitie te realiseren om te groeien als servicingpartner voor nationale en internationale geldverstrekkers.

Niet alleen zorgt de overname voor het behoud van de dienstverlening van RNHB, de partijen hebben daarnaast de ambitie om RNHB verder te laten groeien in haar huidige markten. De overname van de complete dienstverlening, inclusief alle medewerkers, biedt RNHB namelijk de mogelijkheid om nieuwe hypothecaire leningen aan te bieden aan nieuwe en bestaande relaties.

Voor meer informatie over de dienstverlening van RNHB, bel: 030 – 755 20 00.

Voor meer informatie over de overname, bel: 035 – 79 99 100 of mail naar communicatie@vestingfinance.nl

Meer over RNHB

RNHB is een zeer ervaren specialist in het financieren van beleggingsvastgoed, met kennis over de landelijke, regionale én lokale vastgoedmarkt Zij verstrekt leningen voor kleinschalig commercieel vastgoed en voor woningen die bestemd zijn voor de verhuur of doorverkoop. RNHB biedt maatwerk voor het middensegment van de vastgoedmarkt en heeft zowel krediet, vastgoed en bouwkundige kennis in huis.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op