Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
22/01/2018 - nieuws

Madiha Mouchtak nieuwe Country Manager Nederland en België

Amersfoort, 22 januari 2018 – Financieel dienstverlener Vesting Finance heeft Madiha Mouchtak aangesteld als nieuwe Country Manager voor Nederland en België. In haar nieuwe functie is Mouchtak verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de dienstverlening en voor het begeleiden van het eerder door Vesting Finance ingezette veranderingsprogramma om de dienstverlening uit te breiden.

Madiha Mouchtak (42) heeft veel ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Na studies in Marokko en Nederland, haalde zij in 2004 haar MBA aan de Business Universiteit Nyenrode. Mouchtak was eerder werkzaam als Director Business Transformation & Improvement voor CMIS Group en als CEO voor Geldshop Groep.

Naast haar ervaring binnen de financiële dienstverlening, heeft Mouchtak ook een achtergrond in verandertrajecten, Operations, ICT en de ontwikkeling van professionals. Bij CMIS en Geldshop heeft zij veel ervaring opgedaan met verandermanagement, innovatie en de transformatie en ontwikkeling van organisaties, teams en medewerkers.

Mouchtak: “Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten bij Vesting Finance  om samen met mijn collega’s het motto ‘Building Better Financial Futures’ te bewerkstelligen voor onze partners, onze opdrachtgevers, hun klanten en onze aandeelhouders”.

Uitbreiding en vernieuwing dienstverlening en ICT-landschap
Mouchtak wil zich niet alleen richten op het voltooien van de geplande uitbreiding en vernieuwing in dienstverlening en de daaraan gerelateerde ICT-vernieuwing. Ook wil ze ervaringen van partners en opdrachtgevers hierin betrekken, om ervoor te zorgen dat Vesting Finance blijvend vooroploopt in de sector in kwaliteit van dienstverlening en marktpropositie.

Lee Rochford, Group CEO van Arrow Global Group waar Vesting Finance sinds 2016 deel van uitmaakt, zegt: "Ik ben verheugd om Madiha bij de groep te verwelkomen. De kernwaarden die ze toont, liggen dicht bij die van mij en ik weet dat zij ervoor gaat zorgen dat Vesting Finance haar partners, klanten, opdrachtgevers en aandeelhouders nog beter van dienst kan zijn."

Over Vesting Finance
Vesting Finance is marktleider op het gebied van financial servicing en credit management en beheert portefeuilles met een totale omvang van circa €5,4 miljard, voor zichzelf en voor derden. Vesting Finance zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en is specialist in het managen van leningen en het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 700 Professionals, bijgestaan door flexibele IT-systemen, ondersteunen opdrachtgevers in alle fasen van het proces, van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data, door middel van dochtermaatschappij Focum (marktleider op gebied van data in Nederland) maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol, innovatief en efficiënt is.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op