Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
24/10/2017 - nieuws

Verklaring Vesting Finance

ten behoeve van een publicatie over handelsinformatiekantoren

Reactie op publicaties van Investico en de Groene Amsterdammer

Vandaag is Vesting Finance genoemd in publicaties van Investico en de Groene Amsterdammer. In deze publicaties wordt de indruk gewekt dat Vesting Finance onzorgvuldig omgaat met persoonsgegevens en privacyregelgeving. Vesting Finance betreurt het dat zij niet in de gelegenheid is gesteld om vooraf te reageren op alle stellingen van de verantwoordelijke journalisten. Helaas zijn er daarom een aantal onjuiste aannames en onterechte beschuldigingen in de publicaties terecht gekomen.

Allereerst wil Vesting Finance benadrukken dat zij strenge voorschriften hanteert om de privacy van betrokkenen te waarborgen. Bij de verwerking van persoonsgegevens werkt Vesting Finance altijd conform de bepalingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Vesting Finance wisselt geen zwarte lijsten uit en bezit geen financiële gegevens van miljoenen mensen. Incassobureaus die gegevens leveren aan Focum zijn niet wettelijk verplicht om de betrokkene steeds opnieuw te informeren wanneer de gegevens worden verstrekt aan een derde indien die verstrekking valt binnen de doeleinden van de verwerking waarover de betrokkene al is geïnformeerd.

Heeft u nog aanvullende vragen over de publicaties? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook kunt u vanzelfsprekend bij ons terecht indien u vragen heeft over uw persoonlijke situatie.

Joost van Rens
CEO Vesting Finance

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op