Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
20/03/2018 - nieuws

Vesting Finance rondt verhuizing naar Amersfoort af

Verhuizing draagt bij aan kwalitatief hogere dienstverlening en betere positionering als werkgever.

Amersfoort, 20 maart 2018 - Vesting Finance heeft maandag 12 maart de verhuizing van haar afzonderlijke vestigingen naar Amersfoort voltooid. De medewerkers van de voormalige vestiging Heerenveen voegden zich bij de rest van hun collega’s in het nieuwe onderkomen van de financiële dienstverlener aan de Van Asch van Wijckstraat vlakbij het Centraal Station Amersfoort.

Kennis en kunde samenbrengen

De centrale ligging van Amersfoort en de goede bereikbaarheid van het nieuwe pand waren twee belangrijke redenen om voor deze locatie te kiezen, legt Madiha Mouchtak, country manager van Vesting Finance uit. “Voorheen had Vesting Finance vestigingen in Almere, Amsterdam, Heerenveen, Utrecht en Hilversum. Daardoor was onze kennis en kunde versnipperd over het land. In Amersfoort brengen we die kennis en kunde van onze 650 collega’s samen. De communicatie tussen de verschillende afdelingen zal een stuk eenvoudiger en persoonlijker worden. Bijkomend voordeel is dat de reistijden tussen de vestigingen verdwijnen. Daardoor kunnen we onze werktijd een stuk efficiënter benutten, wat de kwaliteit van onze dienstverlening verder zal verhogen. Daarnaast ligt Amersfoort gunstig voor het overgrote deel van de Nederlandse beroepsbevolking. Dankzij die gunstige ligging zijn we als werkgever nog aantrekkelijker geworden voor potentiële nieuwe collega’s.”

Dienstverlening die past bij deze tijd

De verhuizing naar Amersfoort past naadloos in de groeiambities van Arrow Global, het moederbedrijf van Vesting Finance. Mouchtak: “Arrow is Europees marktleider in het servicen van financiële processen en beheert portefeuilles voor zichzelf en van opdrachtgevers, bestaande uit banken, verzekeraars, pensioenfondsen, creditcardmaatschappijen, energiemaatschappijen en telecombedrijven. Dankzij de financiële slagkracht van onze moedermaatschappij, kunnen we de komende jaren onze diensten verder uitbreiden en meer portefeuilles gaan beheren.

We investeren momenteel flink in ons ICT-landschap. Na het afronden van een aantal dienst-gerelateerde ontwikkelingen, zullen ook de medewerkers van ons kantoor in Utrecht zich op termijn in Amersfoort gaan vestigen. Door de verhuizing zijn we nog meer in staat om financiële dienstverlening aan te bieden die past bij deze tijd; een dienstverlening die online self service biedt en het voor consumenten mogelijk maakt om zelf betalingsachterstanden sneller af te lossen. Ik verwacht dat we de komende jaren mooie stappen gaan maken in Amersfoort.”

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op