Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
20/12/2018 - nieuws

Vesting Finance zet missie kracht bij met donaties

De kerstdagen staan voor de deur en veel organisaties bieden relaties een traditioneel kerstcadeau aan. Vesting Finance kiest dit jaar bewust voor een andere aanpak en doneert namens haar relaties een geldbedrag aan twee lokale organisaties in Amersfoort die zich inzetten voor financieel kwetsbare burgers: Stadsring51 en Het Burgerweeshuis.

Erwin de Boer overhandigde de donaties namens de directie van Vesting Finance aan Dick van Maanen, directeur Stadsring51 en Toine van Dorrestein, bestuurslid Het Burgerweeshuis.

Stadsring51 helpt inwoners van Amersfoort en Leusden hun probleemschulden aan te pakken. Daarnaast geeft het Geldloket – onderdeel van Stadsring51 – gratis advies om financiële problemen juist te voorkomen. Maar liefst 1 op de 5 huishoudens in deze regio worstelt met schulden.

Het Burgerweeshuis helpt kinderen uit eenoudergezinnen die in hun ontwikkeling worden bedreigd. De organisatie verleent financiële steun als het gezin moet rondkomen op of onder bijstandsniveau en springt bij als overheid of publieke instellingen niet kunnen helpen.

De doelstellingen van Stadsring51 en Het Burgerweeshuis sluiten perfect aan bij de missie van Vesting Finance – mensen helpen om van hun geldzorgen af te komen: Building Better Financial Futures

Donatie Vesting Finance Stadsring51

 Donatie Vesting Finance Het Burgerweeshuis

Donaties Vesting Finance aan organisaties voor financieel kwetsbaren

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op