Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Hugo aan het woord

Hugo Keijsers - ICT Functioneel Consultant

Hugo aan het woord

Nieuwsgierigheid is een van de kernwaarden binnen Vesting Finance. En dat is precies waarom ik het hier zo naar mijn zin heb. We willen hier de besten zijn. Ik houd mij nu bezig met functioneel consulting en met de upgrade van een applicatie waarmee we geautomatiseerd kunnen bellen. In het verleden waren wij het eerste bureau dat op deze manier de portefeuille behandelde en daar waren onze opdrachtgevers erg over te spreken.

Hugo Keijsers

ICT Functioneel Consultant

We zien nu dat er een forse slag nodig is om in de toekomst nog betere service te kunnen leveren. Zo werken we hard aan het verbeteren van het databeheer en -gebruik, waardoor realtime detail-inzicht ontstaat in de resultaten van een bepaalde portefeuille. Dat vergt tijd, maar we zijn op de goede weg.

Of je een dergelijke verandering stand-alone kunt inzetten? Nee. De strategische veranderingen in ons ICT-landschap komen direct voort uit de Vesting Finance-brede visie. We willen vooraan lopen, onze opdrachtgevers zo transparant mogelijk bedienen. Realtime informatie via een op maat gemaakt klantportaal. Ik kan mij indenken dat opdrachtgevers en klanten daar in de toekomst niet meer zonder kunnen. Met de herinrichting van het ICT-landschap zetten we de eerste stappen richting een ‘world class organisation’ met een duidelijke focus en strategie die inspeelt op marktontwikkelingen.

Ruimte voor ontwikkeling

Nadat ik twee jaar geleden als incasso-agent begon, ben ik mij steeds meer gaan richten op het bouwen van de brug tussen techniek en klant. Als operationeel beheerder zag ik veel kansen voor onze opdrachtgevers. Inmiddels werk ik als functioneel consultant en zie ik weer veel mogelijkheden. Wij zoeken voor debiteuren altijd naar passende oplossingen maar verliezen daarbij het klantbelang nooit uit het oog. Dat is een interessant spanningsveld waarbij ICT echt kan ondersteunen.

Bij Vesting Finance leer ik heel veel en ontdek ik wat mijn sterke eigenschappen zijn. Het is daarom mooi te zien dat leidinggevenden oog hebben voor mijn ambities en dat ze mij uitdagen. Ik krijg de ruimte en word goed ondersteund, niet alleen door mijn manager maar ook door directe collega’s. Als je een vraagstuk even niet weet op te lossen, kun je altijd op iemand terugvallen. En er is binnen Vesting Finance altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Het is mooi te zien dat leidinggevenden oog hebben voor mijn ambities en dat ze mij uitdagen. Daarom heb ik het hier zo naar mijn zin.

Heeft u een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters. Stuur ons een bericht via onderstaande knop.

Wij zoeken gespecialiseerde professionals

Benieuwd naar de vacatures in uw vakgebied?