r

Milieu, Maatschappij & Beleid

Vesting Finance heeft brede aandacht voor aspecten die te maken hebben met het milieu, de
maatschappij en goed beleid (oftewel ESG). In dat kader vinden we het belangrijk om bewustwording
te creëren als het gaat om het onderwerp ESG.
Millieu

De realiteit van klimaatverandering en andere ecologische kwesties die de wereld kunnen veranderen worden steeds belangrijker en daarmee ook de toewijding van een bedrijf op het gebied van duurzaamheid.

We willen als organisatie hier impact op maken door ons in te zetten op het gebied van onder andere afvalscheiding, duurzaam inzetten van hulpbronnen, papierreductie en duurzame mobiliteit.

Afvalscheiding

Binnen onze organisatie heeft afvalscheiding onze volle aandacht. Zo zamelen wij lege cartridges en telefoons in zodat ze op een milieubewuste manier worden afgebroken. Tegelijkertijd ondersteunen we hiermee een goed doel dat jaarlijks wisselt. Op de afdelingen scheiden we afval in de daarvoor bestemde bakken en zamelen we lege statiegeldflesjes- en blikjes in voor een goed doel dat jaarlijks wisselt. Op deze manier slaan wij met elkaar onze handen in één voor een beter milieu en een betere maatschappij

Duurzaam inzetten van energie en fossiele brandstof

Binnen onze organisatie heeft afvalscheiding onze volle aandacht. Zo zamelen wij lege cartridges en
telefoons in zodat ze op een milieubewuste manier worden afgebroken.
Maatschappij

Wij geven als organisatie prioriteit aan sociale factoren en spannen ons in voor onderwerpen als diversiteit & inclusie, arbeids- en mensenrechten, klanttevredenheid en een betrokkenheid naar onze samenleving.

We geven dan ook de voorkeur aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Arbeids- en mensenrechten

Onderwerpen als arbeids- & mensenrechten en ethiek hebben onze volle aandacht. Met betrekking tot de onderwerpen ‘Modern Slavery’ en ‘Gender Pay’ verwijzen wij graag naar de informatievoorziening vanuit Arrow Global Group waar Vesting Finance onderdeel van uit maakt.

Modern slavery statement PDF

Diversiteit en Inclusie

Wij vinden het als organisatie belangrijk om iets terug te doen voor onze maatschappij. Zo zetten wij ons in voor diverse MVO activiteiten en maken wij ons hard voor verschillende goede doelen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij vinden het als organisatie belangrijk om iets terug te doen voor onze maatschappij. Zo zetten wij ons in voor diverse MVO activiteiten en maken wij ons hart voor verschillende goede doelen. Zohebben wij donaties gedaan aan onder andere landelijke organisaties zoals Pink Ribbon en Het Prinses Maxima Centrum maar ook lokale initiatieven zoals de Speelgoedbank Amersfoort en het Leersum Kerstconcert. Op deze manier slaan wij met elkaar onze handen ineen voor een betere maatschappij!