r

‘Building better financial futures’

Wij staan voor een betere financiële toekomst voor iedereen, met focus op een continue balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers, hun klanten en onze maatschappelijke stakeholders. Ons streven is de beste credit management organisatie in Nederland te zijn waarbij onze teams het verschil maken met hun gespecialiseerde expertise. Samen gaan we voor een betere digitale financiële maatschappij. Daarnaast staan we voor aantrekkelijk werkgeverschap met een ondernemende en inclusieve cultuur.
Vesting finance hoofdkantoor

Onze waarden

Onze manier van werken is gebaseerd op onze cultuurwaarden en waarbij wij verantwoordelijkheid en ethiek belangrijk vinden. Onze waarden kenmerken ons als organisatie en wij stimuleren en belonen initiatieven welke bijdragen aan de duurzaamheid en succes van onze organisatie.

We succeed together

We nemen verantwoordelijkheid en zorgen voor een positief resultaat voor onze klanten, investeerders en onze Group. We werken samen en ondersteunen elkaar.

We do the right thing

Ons team is bevoegd en voelt zich verantwoordelijk om het juiste te kunnen doen. We zorgen ervoor dat we integer handelen en risico's (tijdig) evalueren.

We are trusted & valued

Meteen geïntegreerd bedrijfsmodel werken we samen en streven we naar langdurige partnerschappen. We zijn er trots op dat we kunnen vertrouwen op onze dienstverlening en de kwaliteit van uitvoering.

We are brave and creative

Wezijn er trots op een team te zijn dat veerkrachtig, creatief en gedreven is omresultaten te leveren. We delen ideeën en hebben de moed om leiding te geven -we zijn niet bang om dingen anders te doen. We gebruiken inzicht om veranderingen innovatie te leiden.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl