r

‘Building better financial futures’

Wij staan voor een betere financiële toekomst voor iedereen, met focus op een continue balans tussen de belangen van onze opdrachtgevers, hun klanten en onze maatschappelijke stakeholders. Ons streven is de beste credit management organisatie in Nederland te zijn waarbij onze teams het verschil maken met hun gespecialiseerde expertise. Samen gaan we voor een betere digitale financiële maatschappij. Daarnaast staan we voor aantrekkelijk werkgeverschap met een ondernemende en inclusieve cultuur.
Vesting finance hoofdkantoor

Onze waarden

Onze manier van werken is gebaseerd op onze cultuurwaarden en waarbij wij verantwoordelijkheid en ethiek belangrijk vinden. Onze waarden kenmerken ons als organisatie en wij stimuleren en belonen initiatieven welke bijdragen aan de duurzaamheid en succes van onze organisatie.

We succeed together

We nemen verantwoordelijkheid en zorgen voor een positief resultaat voor zowel onze opdrachtgevers, klanten en collega’s. We werken samen en motiveren elkaar.

We do the right thing

We doen wat we afspreken. We helpen onze klanten hun betalingen tijdig te voldoen en schulden tijdig en betaalbaar af te lossen. We doen dit met empathie en op een verantwoorde manier.

We are trusted & valued

We hebben wederzijds vertrouwen met onze klanten, wij zien elkaar als individuen. We leren en veranderen op basis van feedback van onze klanten. We nemen onze verantwoordelijkheden serieus. We zijn een voorbeeld in onze branche.

We are brave and creative

We zijn succesvol door ons te richten op positiviteit, flexibiliteit en uitdaging. We delen ideeën en durven te leiden. Nemen initiatief om dingen anders te doen. Bij veranderingen en innovatie gebruiken we onze expertise en data.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl