r

Klachtenprocedure

Ons streven is om de beste service te verlenen. Jouw feedback is hierbij essentieel en klachten nemen we uiteraard serieus.
Samen Sterker Vooruit

Heb je vragen of zoek je hulp?

Mocht je vinden dat we iets niet goed hebben gedaan of dat je niet naartevredenheid bent geholpen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team Klantenservice. Zij staan klaar om je klacht te onderzoeken en op te lossen zodat jij tevreden bent en wij ervankunnen leren.

Wanneer ons antwoord of definitieve standpunt niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je jouw klacht voorleggen aan het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

Laat het ons weten via het klachtenformulier hieronder en vermeld hierbij je dossiernummer. Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging van ons en we geven je binnen 4 weken een eerlijk en helder antwoord op je klacht. Mochten we binnen die 4 weken nog geen antwoord voor je hebben, dan brengen we je hiervan op de hoogte.

Je kunt je klacht indienen door het klachtenformulier hieronder in te vullen en daarbij je dossiernummer te vermelden. Zodra we je klacht hebben ontvangen, nemen we uiterlijk binnen 5werkdagen telefonisch contact met je op om alles door te spreken.

Bedankt! Je bericht is ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kifid

Als lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-Ondernemingen (NVI) houden wij ons aan de strikte criteria van dit keurmerk. Het Kifid ziet hierop toe. Als een onafhankelijk instituut behandelt het Kifid klachten tussen financiële dienstverleners en hun klanten. Wanneer je een klacht hebt over een financieel product of een dienst van ons waarbij onze interne klachtenprocedure niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, dan kun je binnen bepaalde termijnen je klacht indienen bij het Kifid. Kijk voor meer informatie op www.kifid.nl.

Vanaf 1 oktober 2021 neemt het Kifid ook klachten in behandeling over BKR-registraties en vanaf 1 april 2024 ligt de afhandeling van klachten bij de NVI onder de verantwoordelijkheid van het Kifid.