Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Serena aan het woord

Serena Beumer - Incasso medewerker

Serena aan het woord

Ik werk op de afdeling Collections. Ik heb het ontzettend naar mijn zin, omdat het werk mij veel diversiteit geeft waardoor ik iedere dag met veel zin en plezier naar mijn werk ga.

Serena Beumer

Incasso medewerker

Het mooiste aan mijn werk vind ik de combinatie van het klantencontact door middel van inkomende en uitgaande telefoon. Afwisseling van deze vormen maakt de gesprekken interessant en kan je mooi op diverse zaken anticiperen. Daarnaast wordt er een groot deel van de tijd aan backoffice werkzaamheden besteedt. Klanten, maar ook andere partijen sturen ons brieven en e-mails. In deze correspondentie staan diverse vragen die je ook zelf moet behandelen en afhandelen. Zo heb je een mooie combinatie van telefonisch contact en contact op de achtergrond.


Vesting Finance werkt samen met diverse opdrachtgevers. Voor deze opdrachtgevers zijn er zogeheten pakketbeheerders aangesteld. Men beheert dan het pakket van A tot Z denkende aan het gehele incassoproces met alle kenmerkende facetten. Ook ik ben pakketbeheerder, van 3 pakketten op dit moment samen met 2 andere collega’s. We werken samen in een team. Om de 2 weken hebben we pakket overleg en spreken we de pakketten door. Samenwerking is hierin heel belangrijk. Niet alle pakketten zijn even groot, maar het is erg leuk om dit tijdens de andere werkzaamheden erbij te kunnen doen. Het geeft een fijne afwisseling in het werk en veel voldoening wanneer het pakket goed loopt en de opdrachtgever tevreden is. Vesting Finance geeft tevens de ruimte om mee te denken in de processen en staat open voor verbeter ideeën. Een paar ideeën heb ik zelf al kunnen doorvoeren en dit is erg leuk en inspirerend!


Wilt u ook werken bij Vesting Finance? Ga dan direct naar Vacatures

Ik heb het ontzettend naar mijn zin, omdat het werk mij veel diversiteit geeft waardoor ik iedere dag met veel zin en plezier naar mijn werk ga.

Heeft u een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters

Wij zoeken gespecialiseerde professionals

Benieuwd naar de vacatures in uw vakgebied?