Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Bekijk de video

Onze organisatie

Onze organisatie

Werken bij Vesting Finance betekent een bijdrage leveren aan een gezonde Nederlandse economie. Dankzij voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzame samenwerking zet de groei van de afgelopen jaren onverminderd door. Die groei maakt dat Vesting Finance voortdurend op zoek is naar nieuwsgierige, gedreven collega’s.

Bedrijfscultuur

Vanuit onze kernwaarden 'We succeed together', 'We do the right thing', 'We’re trusted & valued' en 'We’re brave & creative' werken wij samen voor het beste resultaat voor onze klanten. Wat leeft er bij onze klant? Of bij de klanten van onze opdrachtgevers? Hoe kunnen we hen nóg beter helpen? Door onszelf die vragen elke dag te stellen, is bij Vesting Finance geen dag het zelfde. Deze werkwijze is diep verankerd in onze cultuur.

De sfeer binnen ons bedrijf is persoonlijk en informeel. Alle deuren staan open en u kunt bij iedereen naar binnenlopen, ook bij de directie. We vinden het belangrijk dat de sfeer in de organisatie goed is. Samenwerking binnen de teams is belangrijk, maar ook tussen de verschillende teams. Elkaar persoonlijk kennen helpt daarbij. Het jaarlijkse Vesting-feest, de BBQ en verschillende sportieve evenementen dragen hier zeker aan bij. Er is alle ruimte om te groeien en uwzelf te ontwikkelen. We verwachten van u dat uw zelf aan het roer staat van uw carrière. Wij helpen en ondersteunen u waar we kunnen om uw doel te bereiken! Sinds 2016 is Vesting Finance onderdeel van het beursgenoteerde, Britse bedrijf Arrow Global. We hebben de ambitie om de grootste van Europa te worden.

Focum

Sinds 2013 is Focum onderdeel van Vesting Finance. Focum is specialist op het gebied van data- en risicomanagement en biedt verschillende oplossingen op het gebied van marketing, datamanagement, kredietrisico en incassomanagement. Met intelligente en innovatieve oplossingen helpt Focum bedrijven het maximale rendement uit hun klantrelatie te halen.

Locaties

Amersfoort (Hoofdkantoor)
Van Asch van Wijckstraat 55F
3811 LP Amersfoort

 

 

Vesting Finance tekent voor uw carrière

Wilt u werken bij Nederlands grootste organisatie voor financial servicing en credit management? Wij groeien en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk vacatures

Heeft u een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters

Wij zoeken gespecialiseerde professionals

Benieuwd naar de vacatures in uw vakgebied?