Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon
Bekijk de video

Onze organisatie

Onze organisatie

Werken bij Vesting Finance betekent een bijdrage leveren aan een gezonde Nederlandse economie. Dankzij voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzame samenwerking zet de groei van de afgelopen jaren onverminderd door. Die groei maakt dat Vesting Finance voortdurend op zoek is naar nieuwsgierige, gedreven collega’s.

Bedrijfscultuur

Vanuit onze kernwaarden 'We succeed together', 'We do the right thing', 'We’re trusted & valued' en 'We’re brave & creative' werken wij samen voor het beste resultaat voor onze klanten. Wat leeft er bij je klant? En bij zijn klant? Hoe kunnen we ze nóg beter helpen? Door jezelf die vragen elke dag te stellen, is geen dag het zelfde. Deze basis is diep verankerd in onze cultuur.

De sfeer binnen ons bedrijf is persoonlijk en informeel. Alle deuren staan open en je kunt bij iedereen naar binnenlopen, ook bij de directie. We vinden het belangrijk dat de sfeer in de organisatie goed is. Samenwerking binnen je team is belangrijk, maar ook tussen de verschillende teams. Elkaar persoonlijk kennen helpt daarbij. Het jaarlijkse Vesting-feest, de BBQ en verschillende sportieve evenementen dragen hier zeker aan bij. Je krijgt hier alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen. We verwachten van jou dat jij zelf aan het roer staat van je carrière. Wij helpen je en ondersteunen je waar we kunnen om jouw doel te bereiken! Wij zijn sinds 2016 onderdeel van het beursgenoteerde, Britse bedrijf Arrow Global. We hebben de ambitie om de grootste van Europa te worden.

Focum

Sinds 2013 is Focum onderdeel van Vesting Finance. Focum is specialist op het gebied van data- en risicomanagement en biedt verschillende oplossingen op het gebied van marketing, datamanagement, kredietrisico en incassomanagement. Met intelligente en innovatieve oplossingen helpt Focum bedrijven het maximale rendement uit hun klantrelatie te halen.

Locaties

Amersfoort (Hoofdkantoor)
Van Asch van Wijckstraat 55F
3811 LP Amersfoort

 

 

Vesting Finance tekent voor jouw carrière

Wil jij werken bij Nederlands grootste organisatie voor financial servicing en credit management? Wij groeien en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk vacatures

Heb je een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters

Wij zoeken gespecialiseerde professionals

Benieuwd naar de vacatures in jouw vakgebied?