Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Behoeften en wensen van potentiële en huidige klanten inzichtelijk maken

Commercie

De commerciële afdelingen van Vesting Finance hebben als gezamenlijk doel het inzichtelijk maken van de behoeften en wensen van potentiële en huidige klanten, om daar vervolgens op in te spelen.

Waar bij Sales de nadruk ligt op het werven van nieuwe klanten, houdt de afdeling Client Service Management zich voornamelijk bezig met het behoud en het uitbereiden van een goede relatie met onze huidige klanten. Business & Product Development helpt hierbij, door innovatieve nieuwe producten en diensten op de markt te brengen. Bijzonder is dat deze innovatie wordt geïnitieerd vanuit het klantperspectief, wat eraan heeft bijgedragen dat Vesting Finance nu niet alleen marktleider is op het gebied van Credit Management, maar ook van Financial Servicing.

Marketing & communicatie zorgt ervoor dat de diensten en producten van Vesting Finance goed extern worden overgebracht. Ook zijn we verantwoordelijk voor interne communicatie en het bewaken van de merkwaarden en huisstijl.

Bent u proactief, klantgericht en wilt u helpen om Vesting Finance op de kaart te zetten als de go to organisatie voor Credit management en Financial servicing? Neem dan een kijkje in de openstaande vacatures en solliciteer!

 

Heeft u een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters

Werken bij Vesting Finance betekent een bijdrage leveren aan een gezonde Nederlandse economie

Dankzij voortdurende aandacht voor kwaliteit en duurzame samenwerking zet de groei van de afgelopen jaren onverminderd door.