Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Bijdragen aan een financieel vitale maatschappij

Staf

In de financiële sector waarin Vesting Finance beweegt, is het belangrijk om je als organisatie verantwoord te gedragen. Vesting Finance heeft dan ook het doel om een bijdrage te leveren aan een financieel vitale maatschappij.

Onze afdeling Governance, Risk Management & Compliance (GRC) helpt bij de vertaling van wet- en regelgeving naar de impact voor Vesting Finance en helpt vervolgens bij de implementatie hiervan. Zij zijn de belangrijkste faciliteit van het interne beheersingssysteem, maar ook de andere stafafdelingen Juridisch, Facilitair, HRM en Financiën spelen hierin een vitale rol.

Bent u geïnteresseerd in een rol binnen GRC of één van de andere stafafdelingen? Wilt u de helpende hand zijn voor alle medewerkers van Vesting Finance op uw expertisegebied? Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer op uw ideale functie.

 

Heeft u een vraag over werken bij Vesting Finance?

Neem contact op met onze Recruiters

Wij zoeken gespecialiseerde professionals

Benieuwd naar de vacatures in uw vakgebied?