r

We zijn op zoek naar getalenteerde mensen

Vesting Finance groeit snel en we zijn altijd op zoek naar gepassioneerde, dynamische en getalenteerde mensen om ons gedistribueerde team over de hele wereld te versterken.
Manager Governance, Risk & Compliance
Finance
Jij bent een kei in het bedenken en uitrollen van beleid op het gebied van Governance, Risk en Compliance. Breng jij met jouw “can do” mentaliteit en leiderschapskwaliteiten het team en de organisatie naar een hoger niveau? Kom dan onze organisatie dan versterken in de rol van Manager Governance, Risk & Compliance (GRC)!
Meer informatie
Financial Controller
Finance
Als Financial Controller bij Vesting Finance neem je een centrale rol in binnen een groeiende organisatie met een lijn naar Group in Engeland. Je maakt onderdeel uit van het Finance & Business Control team, bestaande uit vier personen en heb je je eigen verantwoordelijkheid.
Meer informatie
Teamleider Incasso Particulieren
Incasso
Ben jij een verbinder die voor people management en een sterk team gevoel staat?  Kom dan ons Incasso Particulieren team versterken als Teamleider! Jij gaat één van de drie teams aansturen, het team bestaat uit circa 20 collega's.
Meer informatie
Medewerker Debiteurenbeheer Unsecured
Debiteuren
Klantcontact is je passie! Zeker op het gebied van finance. In de rol van Medewerker Debiteurenbeheer Unsecured ga je telefonisch in gesprek met niet-betalende klanten en ben je hierbij de schakel tussen de klant en onze opdrachtgever.
Meer informatie
Incassomedewerker Particulieren
Incasso
Klantcontact is je passie! Zeker op het gebied van finance. In de rol van Incassomedewerker Particulieren ben je verantwoordelijk voor de eerste stap in het incassotraject, waarbij je telefonisch in gesprek gaat met niet-betalende klanten.
Meer informatie
Business Analyst
Analyst
Het analyseren van bedrijfsprocessen, het identificeren van verbeter mogelijkheden en het vertalen van zakelijke vereisten naar een solution architecture en data-modellen is jou op het lijf geschreven!
Meer informatie

Solliciteer!

Lijkt dit je wat? Dan kun jij Vesting Finance'er worden, solliciteer nu!
Stuur een berichtje via Whatsapp
Vesting finance medewerker aan het werk op een laptop
1

Solliciteren

Gewoon, doen!
2

Telefoongesprek

't Is voor jou.
Sollicitatie gesprek tussen 2 personen aan tafel met papier en pen
3

1e ronde

Startschot
4

Case

Let's go!