r

Vesting Finance behaalt Ecovadis Zilveren certificering duurzaamheid en inclusie

Vesting Finance behaalt zilveren score binnen de Ecovadis certificering en behoort hiermee tot de beste 15% van onze branche op het gebied van duurzaamheid en inclusie.
Chantal Vesting Medewerker
Chantal
9/4/2024
5 min leestijd

Vesting Finance heeft brede aandacht vooraspecten die te maken hebben met het milieu, de maatschappij en goed beleid (ESG/ Environmental, Social, Gouvernance). We vinden dit als organisatie belangrijkomdat wij graag een positieve bijdrage willen leveren aan het creëren van eenduurzame en inclusieve toekomst.

Onze toewijding aan deze onderwerpen heeft zijnvruchten afgeworpen! Met trots kunnen we melden dat Vesting Finance hetEcovadis Zilveren Certificaat heeft behaald! Ecovadis is een wereldwijd erkend platform dat deduurzaamheidsprestaties van organisaties beoordeelt. Het evalueert ecologische,sociale en ethische aspecten en geeft beoordelingen waarmee organisaties hunduurzame praktijken kunnen verbeteren.

Reza Atighi,CEO Vesting Finance: “Met deze zilveren uitkomst in de Ecovadis-score behoren we tot de beste 15% van onze branche. Ditis een erkenning en een resultaatvan een uitgebreid, voortdurend duurzaamheidsprogramma dat Vesting Financeheeft gelanceerd. Mijn dank gaat uit naar ons toegewijde team voor hun inzet enalle betrokkenen die hebben bijgedragen aan deze duurzame en inclusievemijlpalen.”