r

Vesting Finance viert inclusie in de maand juni

In de maand juni vieren wij bij Vesting Finance inclusiviteit en willen we al onze collega’s erkennen die allemaal een essentiële rol spelen in het succes van onze organisatie!
Chantal Vesting Medewerker
Chantal
4/6/2024
5 min leestijd

In de maand juni zijn woorden als 'samen', 'iedereen' en ‘verenigen’ belangrijk en waardevol. Voor ons als organisatie zijn deze woorden het hele jaar door belangrijk en tevens een onderdeel van één van onze vier bedrijfswaarden, namelijk 'we succeed together'. Uiteraard besteden we hier tijdens de maand juni, Pride Month, extra aandacht aan!

Deze maand vieren wij bij Vesting Finance inclusiviteit en willen we al onze collega’s erkennen die allemaal een essentiële rol spelen in het succes van onze organisatie! Als dank dragen wij deze hele maand ons logo vol trots in alle kleuren van de regenboog! Ook organiseren we deze maand diverse activiteiten die aansluiten bij Pride Month. Hierbij kun je denken aan een interactieve sessie waarbij we met elkaar het gesprek aangaan over onderwerpen als inclusie en diversiteit in de breedste zin van het woord! Delen we interessante en informatieve blogs met elkaar en sluiten we de maand af met een gezellige ‘Pride Borrel’!

Wij hebben er in ieder geval zin in en zijn helemaal klaar voor de maand juni!