Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.

Verzekerd van de beste zorg voor uw portefeuille

Verzekerd van de beste zorg voor uw portefeuille

Waarom Vesting Finance

Als specialist in het voorkomen en terugdringen van betalingsachterstanden, zorgen wij voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen. Flexibele IT systemen ondersteunen u in alle fasen van het proces van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data maakt dat wij hierin bijzonder succesvol en efficiënt zijn, maar het echte verschil maken onze 400 gedreven professionals.

Wij versterken uw team waar nodig, adviseren, of nemen uw volledige beheer (BPO), of onderdelen ervan uit handen. Maatwerk en borging van processen zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening, waarbij wij beschikken over alle benodigde certificeringen. Uw portefeuille is in vertrouwde, professionele handen. We werken accuraat, transparant, ook richting uw klanten, en denken in oplossingen. Zo dragen wij tevens bij aan een positieve beleving van uw merk.

 

Vesting Finance stelt uw uitdagingen en doelen centraal

We schatten betaalgedrag in en dragen bij aan verbetering. Samen werken we aan oplossingen voor schuldenproblematiek.

Maximale service voor u en uw klanten

Of het nu gaat om consumptief, zakelijk of hypothecair krediet. U zoekt een partner die alle benodigde kennis en ervaring in huis heeft en opereert als een verlengstuk van uw organisatie.

 

Onderdeel van Arrow Global

Arrow Global is een marktleider op het gebied van koop en beheer van kredietportefeuilles. Zij kopen dossiers van o.a. banken, credit card maatschappijen en telecombedrijven. Bij Arrow Global werken ongeveer 1.400 mensen in de UK, Portugal, en de Benelux.

Bij Arrow Global zijn klanten het hart van de organisatie. Zij geloven dat de belangen van crediteuren, de eigen organisatie en mensen, investeerders en partners, en de maatschappij als geheel, het beste gediend worden door een goede balans te vinden tussen het belang van opdrachtgevers en hun debiteuren. Samen met hen wordt gezocht naar een passende oplossing voor betalingsproblemen en worden continue initiatieven ontwikkeld om innovatief samen te werken en elkaar beter te begrijpen.

Deze werkwijze van Arrow Global sluit naadloos aan bij die van Vesting Finance en de andere entiteiten binnen de groep (Capquest, Whitestar, en Focum).

“Onze visie is om de Europese leider te zijn op het gebied van koop en beheer van kredietportefeuilles en credit management.” ~ Lee Rochford, Group CEO, Arrow Global Group PLC

Het streven is om Arrow Global Group te vestigen als meest gerespecteerde, verantwoordelijke en innovatieve partij en marktleider op het gebeid van compliance, risk management en de eerlijke behandeling van klanten.

Vesting Finance heeft in Arrow Global een strategische partner gevonden die achter onze ambities staat. Hierdoor zijn wij in staat grote investeringen te doen in systemen, processen en mensen van wereldklasse. Zo kunnen wij nu en in de toekomst aan uw specifieke wensen blijven voldoen.

Vesting Finance sponsort Stichting LEF

Goed met geld omgaan is voor volwassenen al lastig, maar voor jongeren nog lastiger. Ze worden online en offline constant in verleiding gebracht om hun geld uit te geven. Geld wordt steeds abstracter, kopen op afbetaling is een fluitje van een cent en jongeren kunnen hun geld maar moeilijk verdienen dankzij hoge werkloosheid. Praten over geld is taboe en veel jongeren krijgen vanuit huis te weinig vaardigheden mee om financieel zelfredzaam te kunnen zijn.

Samen met de financiële branche heeft LEF een ijzersterk lesprogramma voor financiële zelfredzaamheid ontwikkeld. Het onderwijs is daarbij vanzelfsprekend de centrale plaats. LEF is exclusief ontwikkeld voor ROC-studenten, juist omdat zij in hun levensfase vaak voor het eerst geconfronteerd worden met de kansen én risico’s die geld met zich meebrengt

Vesting Finance steunt Stichting LEF financieel en door het leveren van gastdocenten. Wilt u ook een steentje bijdragen? LEF kan uw hulp altijd gebruiken!

 

Riskmanagement en borging

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke peilers van onze dienstverlening. Wij vertellen u graag over onze kwaliteitskeurmerken en certificeringen.

  • nvi
  • incasso-keurmerk
  • isae
  • fitch ratings

Vesting Finance tekent voor jouw carrière

Wil jij werken bij Nederlands grootste organisatie voor credit management en financial servicing? Wij groeien en zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk vacatures

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar info@vestingfinance.nl