r

Minnelijke incasso

Zoals vrijwel iedere organisatie, heb je weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. Je wilt deze facturen natuurlijk alsnog innen, en wel zo efficiënt mogelijk. Daarom zoek je voor jouw oninbare facturen een partij die zorgvuldig te werk gaat, grote volumes aankan, maatwerk kan leveren en een hoog inningspercentage realiseert. Of je klant nu zakelijke of particuliere klanten zijn. Tegelijkertijd wil je jouw goede naam en klantrelatie beschermen, dus hoogwaardige dienstverlening is eveneens een vereiste.

Focus op oplossingen zonder juridisch traject
Lid van NVI en conform WKI
Flexibel in samenwerkingsvorm
Transparantie voor jou en je klanten
Genereer gemakkelijk managementinformatie

Uitgebreide ervaring

Als één van de grootste credit managementorganisaties van het land nemen wij jaarlijks meer dan 400.000 dossiers in behandeling. De processen en rapportages richten wij in naar jouw wensen. Jouw werkwijze en stijl van communiceren zijn leidend. Onze eigen IT-consultants zorgen voor een probleemloze en beveiligde dataoverdracht.

Volgens de richtlijnen Wet Kwaliteit Incassodiensten (WKI)

Vesting Finance is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). We houden ons te allen tijde aan de gedragsregels die de vereniging voorschrijft. Jij en je klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening en de maatschappelijk verantwoorde benadering van onze incassoactiviteiten.

Onze vakbekwame incassomedewerkers stellen altijd de belangen van jouw klanten voorop en handelen in overeenstemming met de gedragscode en criteria van de WKI (Wet Kwaliteit Incassodiensten) en en het NVI keurmerk. De focus hierbij ligt altijd op het vinden van een passende oplossing zonder tussenkomst van een rechter.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl