Post-icon Created with Sketch. dropdown Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Sluiten-icon Created with Sketch. primairy servicing Created with Sketch. Link-icon Created with Sketch. Fill 1 Created with Sketch. Page 1 Created with Sketch. Twitter Created with Sketch. Video icon Facebook Created with Sketch.
Minnelijke incasso

Snel en zorgvuldig incasseren, zonder tussenkomst van een rechter

Zoals vrijwel iedere organisatie, heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen natuurlijk alsnog innen, en wel zo efficiënt mogelijk. Daarom zoekt u voor uw oninbare facturen een partij die zorgvuldig te werk gaat, grote volumes aankan, maatwerk kan leveren en een hoog inningspercentage realiseert. Of uw debiteuren nu zakelijke of particuliere klanten zijn. Tegelijkertijd wilt u uw goede naam en klantrelatie beschermen, dus hoogwaardige dienstverlening is eveneens een vereiste.

  • Gericht op het vinden van een oplossing zonder juridisch traject
  • Lid van NVI
  • Flexibel in samenwerkingsvorm
  • Transparantie voor u en uw klanten
  • Genereer gemakkelijk managementinformatie

Uitgebreide ervaring

Als één van de grootste credit managementorganisaties van het land nemen wij jaarlijks meer dan 400.000 dossiers in behandeling. De processen en rapportages richten wij in naar uw wensen. Uw werkwijze en stijl van communiceren zijn leidend. Onze eigen IT-consultants voor probleemloze en beveiligde dataoverdracht.

Zonder tussenkomst van een rechter

Vesting Finance is lid van de Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI). We houden ons te allen tijde aan de gedragsregels die de vereniging voorschrijft. De inspanningen en persoonlijke benadering van onze goed getrainde medewerkers zijn in eerste instantie altijd gericht op het vinden van een oplossing zonder tussenkomst van een rechter. Ook het inzetten van onze budgetcoaches behoort tot de mogelijkheden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat onze diensten voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers

Stuur uw e-mail naar sales@vestingfinance.nl

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche