r

Acceptatie

Het succesvol accepteren van consumentenleningen vereist een nauwkeurige risico-inschatting en een verantwoord acceptatiebeleid. Het is een kunst om de balans te vinden tussen het openstellen van kansen voor betrouwbare klanten en het buitensluiten van financiële risico's. Vesting Finance is gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en financiële instellingen bij dit cruciale proces. Wij bieden inzicht in de financiële draagkracht van (nieuwe) consumenten en leveren adviezen rondom klantwaarde en betalingsrisico’s.

Een overwogen balans tussen risico en winst
Geautomatiseerde checks op fraude en kredietwaardigheid
Maatwerk
Alle relevante informatie en adviezen

Houd fraude buiten de deur

Onze geavanceerde modellen, ontwikkeld met jarenlange praktijkervaring, bepalen niet alleen de financiële draagkracht van consumenten, maar zijn ook effectief in het buiten de deur houden van fraude. Door proactieve fraudepreventie verminder je frustratie en onnodige kosten, en dit zorgt voor een directe verbetering van de winstgevendheid van je organisatie.

Bepaal vooraf hoe uw klant mag betalen

Differentieer jouw klanten op basis van kredietwaardigheidsadvies. Door vooraf de betalingsmoraliteit van consumenten te checken, verklein je de risico’s aanzienlijk. Dit is met name van belang voor online retailers, die hiermee kunnen bepalen welke betaalmogelijkheden zij hun klanten willen bieden, gebaseerd op een grondige beoordeling van hun kredietwaardigheid.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl