r

Facturatie

Facturatie is een belangrijk element van je bedrijfsvoering, maar niet iets dat je per sé in huis moet hebben. Het is tenslotte niet waar je bedrijf in is gespecialiseerd. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om hun facturatie uit te besteden aan een specialist. Omdat zij kosten willen besparen of omdat zij zich willen concentreren op hun core business. Vesting Finance neemt dit werk graag uit handen met klantgerichte facturatie.

Bespaar op proceskosten
Altijd online inzicht
Je klanten betalen op een manier die zij prettig vinden
Mogelijkheid tot behandeling inkomende calls en betalingsverwerking

Ook de betalingsverwerking nemen wij indien gewenst uit handen, zodat je daar geen omkijken naar hebt. Uiteraard werken wij daarbij volgens de SEPA wet- en regelgeving en wij zijn ISAE 3402 type II gecertificeerd, wat een extra zekerheid biedt voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening.

Sneller op je rekening

Vesting Finance verstuurt jaarlijks al zo’n 3 miljoen facturen voor haar opdrachtgevers. Omdat wij factureren uit naam van jouw organisatie en onder vermelding van jouw bankgegevens, merken jouw klanten niet dat Vesting Finance de uitvoerder hiervan is. Betalingen komen direct op je eigen bankrekening binnen, waardoor je niet onnodig lang op je geld hoeft te wachten.

e-Invoicing

Ieder bedrijf heeft zijn eigen manier van factureren. Vesting Finance ondersteunt je op elke gewenste manier. Zo kunnen wij jouw factuur per post of digitaal versturen.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl