r

Debiteuren management

Facturen die niet tijdig zijn betaald, verdienen immers opvolging. Met een brief, telefonisch contact, of zelfs per SMS. Door de opvolging toe te spitsen op de wensen van de klant en dit proces constant te monitoren, bevorder je het betalingstraject en bespaar je kosten. Vesting Finance hanteert daarbij een klantvriendelijke en servicegerichte aanpak, zodat jouw klanten ook jouw klanten blijven.

Behoud zelf de regie, of geef het uit handen
Bespaar kosten op software en medewerkers
Je geld sneller op jouw rekening
Inzicht in alle processen
Servicegerichte aanpak

Transparante service

Bij Vesting Finance staat transparantie centraal. Transparantie richting je klanten, maar ook richting jou. Daarom bieden we altijd inzicht en controle over de processen. Via ons interactieve dashboard krijg je een volledig overzicht van alle acties en kun je de status van klantaccounts raadplegen. Het dashboard helpt je daarnaast op eenvoudige wijze heldere en actuele managementinformatie te genereren.

Maatwerk

Omdat geen enkele klant hetzelfde is, is onze benadering dat ook niet. Onze vakbekwame specialisten beschikken over branchespecifieke kennis, kennen de verkoopvoorwaarden en weten dankzij jarenlange ervaring en de juiste trainingen hoe ze specifieke klanten het best kunnen benaderen.

Wil je weten wat onze diensten voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met onze accountmanagers.
Stuur een e-mail naar sales@vestingfinance.nl